26 martie 2016

De ce (in)paranteze?

   Salut si bun gasit la cea de a doua postare aici (in)Paranteze. Locul unde voi incerca sa va povestesc despre mine, dar si diferite pareri personale despre un eveniment ce mi s-a parut mie interesant, ori mi-a atras atentia. Va fi o parere personala dar nu asemeni Controversa. Aici nu voi promova nimic momentan, doar daca pe viitor vor aparea diferiti sponsori ce vor sprijini acest blog, insa si atunci pentru a incerca sa va rasplatesc pe voi cititorii activi ori cei mai noi, voi vedea pe parcurs.
  Si acum poate va intrebati de ce (In)Paranteze? Ei bine o sa va raspund. Pentru ca dupa un studiu de piata mai amanuntit, efectuat personal, am vazut ca de aceasta ramura inca nu se agatase nimeni. Asa ca am decis acest nume. Plus, cred ca e cel mai potrivit pe tema pe care vreau sa o adopt in bloguri. E ceva ce voi scrie (in)paranteza fata de ce scriu pe celelalte bloguri,Controversa.tk, ManastireaCasinOnline.tk, FerArt.tk sau altele.
 Prin acest blog voi incerca sa fac o radiografie a ceea ce fac oarecum zilnic, pe unde merg, ori ce locatii mai vizitez. In acest blog va ofer pareri personale despre ceea ce vad, simpt, traiesc.Nu vreau sa las nici o impresie cum ca dau lectii de viata, pentru ca nu sunt eu in masura sa fac acest lucru. Insa poate pe viitor vor aparea si ceva de genul, insa doar din prisma a ceea ce am trait pe propria piele.
  In urmatoarele postari voi incepe aici o asa numita promovare personala pe baza la ceea ce fac in prezent. Deoarece cred ca este si ceva ce nimeni nu a incercat pana acum. O sa las aici un link catre ceea ce fac in prezent.

Related Posts

De ce (in)paranteze?
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.